BUSINESS COACHING

A business-coaching vállalkozóknak, cégeknek, vállalkozóknak az életét támogatja. Az egyéni vállalkozónak éppúgy szüksége van rá, mint a nagy cégeknek.

Ezen belül is sok rétegét különböztetjük meg, a vezető fejlesztéstől, a szervezetfejlesztésen át a team-coachingig.

Két módon szoktak megkeresni az ügyeleim:

1, Céges megkeresés – legtöbbször külső coachnak, ahol olyan vezetővel kell dolgozni, akivel a belső coach nem opcionális megoldás.

                                        -team coachnak, ahol egy csapatot kell összefogni, adott témában fejleszteni, motiválni, vezetőjükkel kooperálni.

2, Saját egyéni coaching folyamatra –  cégvezetők, cégtulajdonosok, vezető pozícióban dolgozó emberek szoktak megkeresni. Ők saját maguknak finanszírozzák a fejlődésüket, mert tudják, hogy az önmagukba fektetett energia sokkal többet fog hozni a munkájukban.

Sokszor a kiégés előtti pillanatok (vagy már épp az abban lét) hozza el hozzám az ügyfelemet.

Sokszor a váltás (akár kényszerből, akár mert valami belső érzés hajtja) miatt találkozunk.

Végül is egy coach eszköztára igen sok módszert, modellt kell, hogy tartalmazzon, a tapasztalatai pedig mélyítik a tudását, szemléletmódját. Én pedig szeretek tanulni, szeretem a kihívásokat, de legfőképpen azt szeretem látni és megélni, hogy ügyfelem, vagyis Te, a közös munka által újra „önjáróvá” válsz. Az életedben a döntéseidet tudatosan tudod meghozni, a céljaid letisztulttá, reálissá, elérhetővé válnak, az addig akadálynak látott és érzett helyzetekben kihívást és feladatot látsz.

Választható folyamatok:

  • egyéni coaching
  • team-coaching
  • vezető fejlesztés coachinggal
  • csapatépítő tréningek coaching szemlélettel
  • csapatépítő tréning a Mandulaliget Főzőiskolával kooperálva
  • Rendszerállítás > –cégeknek, vállalati ügyfeleknek > Szervezetfelállítás / Rendszerállítás / Cégmodellezés / Üzleti folyamat lemodellezése
  • Flying Coaching