Ön-Coach Képző

A következő Ön-Coach Képző dátuma: 2019. július 26-28.

Ön-Coach Képző

Az önazonosság a boldogság alapja.
Ha nem vagy önazonos, nem mered vállalni magad, másokat másolsz, akkor bármilyen sikert érsz el, valahogy még sem leszel boldog.
A külvilág is érzi rajtad az erőlködést és sokkal könnyedebben bírálnak majd a legkisebb hibáidért is, mintha önmagad adod és úgy hibázol.

Ha boldog szeretnél lenni, akkor az első lépés, hogy önazonossá válj.

De az önazonossághoz vezető út tele van félelemmel, önbírálattal, régi sérülésekkel, melyek ott tornyosulnak előtted – mintegy látszat védőburkot képezve közted és a világ között.
Ha elhiszed az ehhez kapcsolódó érzéseidet, akkor két út lesz előtted:
1. kivonod magad a világból
2. hozzálátsz a sérülések feldolgozásához, a félelmeidre az önfejlesztéshez, az önbírálatra az értékrended megvizsgálásához.

Az első út rövid távon kevesebb konfliktust fog okozni, de valójában a boldogság hiánya miatt a belső konfliktusok erősödhetnek fel.
A második út hosszabbnak és nehezebbnek tűnik, de a látszat csal:
az önmunka lehet izgalmas, kalandos, élvezetes, feltéve, ha nem a kút legmélyéről indulsz.
De onnan is van kiút, nem érdemes ott ragadni.

Az Ön-Coach Képző alapozója arra vállalkozik, hogy az önazonossá válás és az ekként való visszailleszkedés folyamatába avat be.
Megtanulod értékelni azt aki vagy és hogy azt hogyan is lehet a világgal is elfogadtatni.
Ezzel együtt azokon a dolgaidon is megtanulsz változtatni, ami nem szeretnéd, hogy legyen, hiszen az önelfogadás nem jelenti azt, hogy innentől soha semmin nem változtathatsz, nem fejleszthetsz.

Kiknek való?
Azoknak, akik nem félnek attól, hogy önmagukkal foglalkozzanak, miközben a világ részei is akarnak maradni.
Olyan részei, akik nem adják fel magukat, de másokat is igyekeznek elfogadni és a kapcsolódásukban a kompromisszumot megtalálni.
Mert ha én elvárom, hogy elfogadjanak, akkor nekem is illik elfogadnom másokat.
De hogy hogyan, milyen keretek között, meddig “elmenve” az elfogadásban és az elfogadtatásban, abban a legtöbb embernek van mit tanulnia.

Ajánlom azoknak a segítő foglalkozású embereknek is, akik tudják, hogy az önfejlesztés nem másokon kezdődik, hanem önmagukkal.
Azoknak is, akik pillanatnyilag vannak saját elakadásban, vagy azoknak, akik még soha nem foglalkoztak ilyen szellemben önmagukkal.

Az Ön-Coach Képző alapozó két napos tréning, amit később egy-egy napos tematikus napokon való részvételi lehetőség követ.
Pl: párkapcsolati kommunikáció, stb

A tréninget vezeti: 
Bodó Andi tudat-tréner, coach

Helyszín:
1136 Budapest, Pannónia utca 6. 3-as csengő (földszinti udvari lakás – lépcső jobb oldalán)

Időpont:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           2019. május 4-5.

Részvételi díj: 45.000,- Ft

Érdeklődés, bejelentkezés:
bodo.andrea@gmail.com