Egy kicsit magamról is írok, hogy könnyebb legyen kapcsolódnunk:

Bodó Andi tudat-tréner, vagyis tudatosságot tanító ember vagyok.

Minél régebb óta vagyok „fiatal”, annál több tapasztalat és tudás lesz a részem. Ez természetes, mindenkivel megtörténik – mondhatnád.                                                                                                                  De tényleg így van? Lehet.                                                                                                                              Mindenesetre igyekszem a tudásom frissítésére, keresem és meg is találom a tanulási lehetőségeket, illetve a saját tapasztalataimból levonom a tanulságokat, azoktól pedig igyekszem “bölcsülni”.

Diplomám szerint “vallásbölcseleti specializációval is rendelkező, buddhista tanító, teológus vagyok” > innen a tudat-trénerség.
Tanultam és vizsgáztam trénerségből > innen a trénerség.
Tanultam és vizsgáztam coachingból > innen a coach szemlélet.
És tanultam és tapasztaltam még nagyon sok mindent, ami mind kiegészítette és szintetizálta a tudásom, ami által ma már nyugodtan ülök le bárkivel, bármiről beszélgetni. Mert nem félek azt sem beismerni, ha valamit még nem tudok. De nyitott vagyok az újra, a változásra, a fejlődésre. És ha kell, az elengedésre. Mert néha a régi gondolatainkat, érzelmeinket el kell tudni engedni, hogy helyet kaphasson valami új.

Ebben a szellemiségben élek és így teszem a dolgom, segítem a változás útjára lépőt.
Izgalmas feladat.

Játszhatjuk együtt is, ha gondolod.

 

 

Nem született még meg az az ember, aki nélkül a világ megszűnne létezni.               De minden ember hozzájárulás ahhoz, hogy jobbá válhasson a világ.

Az egyik legnagyobb hozzájárulás a világhoz, ha önmagadban békét teremtesz és a választásaidat így hozod meg és az életedet így éled meg.

Bodó Andi

tudat-tréner

Szia, Bodó Andi tudat-tréner vagyok

Abban tudok segíteni, amitől minden mássá válik > a tudatosságodban és az önelfogadásodban.

Nézz körül az oldalon és ha egy húron pendülünk, akkor keress bátran!

Bejelentkezés:                           +36-30-9426851

 

több mint ... óra coaching

több mint ... óra tréning tartása

több mint ... óra továbbképződés

több mint ... óra saját élményű tanulás