ÁRAK - Életbeszélgetések rólad - veled - érted

ÁRAK:

2023. január 1-től aktuális árak   (érvényes visszavonásig)

(A 2022 december 31-ig vállalt és folyamatban lévő Ügyfeleknek 2023. július 31-ig a régi, megbeszélt árak maradnak érvényben)

Fontos információ: a 24 órán belüli időpont lemondás esetén utólagos kiegyenlítési

kötelezettség keletkezik

Életbeszélgetések egyéni coaching során

Életbeszélgetések rólad - veled - érted

Az Életbeszélgetős coaching négyszemközt zajlik nálam, a stúdiómban, vagy online találkozás formájában vagy „terepen” a természetben.

Az árképzéssel ösztönözlek arra, hogy ha lehet nap közben találkozzunk.                                                                                  Választhatsz a rapid coaching, az 1 – 2 – 3  – 4 – 8 órás munkafolyamatai között, attól függően, hogy mit tartasz hatékonynak.

Minél több órát dolgozunk együtt – egyszerre, annál szélesebb körű lesz a szellemi rálátásod, az energetikai változásod, a tudatosságod, életkedved, élethatékonyságod.

Vagyis annál jobban tud a Sors-szelidítésed megtörténni.

Az áraknál ezt érdemes figyelembe venned!                                            

Csoportos programok

Sokféle csoportfoglalkozáson van lehetőséged önmagaddal foglalkozni, ahol másokkal együtt és mégis önállóan foglalkozhatsz a saját témáddal.

Vannak ingyenes, könnyen kifizethető és teljes áron elérhető programok, akár egyszeri, akár ismétlődő részvételi lehetőséggel. A honlapon bővebben olvashatsz róluk, de a legjobb, ha meg is tapasztalod, hogy milyen és mivel leszel gazdagabb általuk.