Egyéni coaching hétköznap 10-19 idősávban érhető el. Ettől eltérően személyes megbeszélés alapján lehet jönni.

Az egyéni coaching azoknak javasolt, akik saját témájukat – legyen az akár üzleti, akár életviteli, életmód váltással kapcsolatos, párkapcsolati, pénzügyi, projektek megvalósításáról szóló, stb – szeretnék megoldani úgy, hogy az négyszemközti munkával kerül feldolgozásra.

Ez nem zárja ki, hogy időnként részt vegyen csoportos munkákon (Team-coaching, Sors-blokk felállítás és oldás családállítás módszerével, Tematikus kurzusok, Étrendtökéletesítő, stb), ahol másokkal együttműködve és a csoport energia hatalmas erejét használva is sokat lehet előre lépni.

Az egyéni coachingot lehet egyszeri alkalommal is igénybe venni (ez azoknak javasolt, akik már végigmentek egy coaching folyamaton, de aktuális élethelyzetükben szeretnének „külső szemmel” való konzultációt igénybe venni, hogy még idejekorán lehessen változtatni. Ilyenkor átnézzük az aktuális folyamatot, hogy megtaláljuk a lehetséges veszélyforrásokat – hiszen így a legtöbbjük elkerülhetővé válik. Megkeressük azokat a lehetőségeket, megoldásokat, amikre még szükség van és mindezt beillesztjük a rendszerbe, hogy az már szinte önmagától működőképessé válhasson.

Sokszor pedig csak a tudatosításra és a megerősítésre van szükség (nagy ereje van).

Több alkalmas coachingra azoknak van szükségük, akik még nem vitték végig aktuális helyzetükben a folyamatot, még nincsenek meg az alapok, amikre építkezni lehetne, a célkitűzés sincs még letisztázva, nincs tudás valamilyen fontos területen, segítség kell a változás megtervezéséhez, kivitelezéséhez, életmódváltásban vannak, és speciális témában (pl. inzulinrezisztencia, pcos, egészségtudatos életmódváltás) van szükségük segítségre, vagy egyszerűen szeretnének az önismeretük fejlesztésével az életükön változtatni.

A több alkalmas coaching általában 3-10 talkálkozást jelent (egy-két órában).

Az Inzulinrezisztencia, Pcos, életmódváltás témájában 5 alkalmas alapcsomagot érdemes igénybe venni (3 x Egyéni coaching, 1 x Családállitás 1 x Étrendtökéletesítő).

Ha ezeken kívül van még kérdésed, akkor írj az info@mandulavirag.com – ra.

unnamed (1)_resize