ÉNIDŐZŐ PROGRAMOK - Életbeszélgetések rólad - veled - érted

Énidőző programok

                               Énidőzni elengedhetetlen

Énidőzni nem luxus, ha csak nem az a célod, hogy kiégj az életedben.
Ahogy a nappalt felváltja az éjszaka, úgy az aktivitásnak is megvan a párja > az inaktivitás, vagyis a pihenés.
A pihenésről pedig tudjuk, hogy az alváson kívül még számtalan formája van és az ami ellazít, ami feltölt, ami kedvet csinál a holnaphoz, legfőképpen az Élethez, az nem lehet luxus!
Az ÉNIDŐZŐ programokon olyan lehetőségeket hozok el neked, amiben benne van a kikapcsolódás pihentető, feltöltő ÉS! fejlődést elősegítő volta.
Vannak állandó programok (online és offline), de mindig találok ki valami újat, akár csak egy alkalomra is.
Érdemes böngészned a lehetőségek közül és rászánnod az időt, energiát. Sőt időnként a pénzt is, de vannak ingyenes programok is, ha csak abban gondolkozol.
A lényeg, hogy adj magadnak lehetőséget a feltöltődésre, hogy az életed minél több értékes pillanattal tudjon feltöltődni, hiszen ha jól vagy, ha jókedvvel élsz, akkor az olyan energiát ad neked, amiből a környezeted is sokat fog kapni és így anélkül is jót teszel, hogy különösebben meg kéne szenvedned érte.
Az én hitvallásom szerint egy boldog ember társasága a legnehezebb helyzetből is ki tud rángatni, hiszen ha mást nem is, de egy kis nyugalmat lehet tőle kapni.
Egy jól levő, boldog ember nem bánt másokat, sőt inkább a meglévő konfliktusokban is jó hatással van másokra.
És mi lenne, ha amellett, hogy boldog emberek társaságát keresnéd, hogy az ő jó energiájukkal te is gazdagodj, TE válnál azzá a boldog emberré, akitől mások gazdagodnak?
Az ÉNIDŐZŐ programok a Társalgó-tól kezdve a különböző tematikájú gyakorló napokig, annyi mindenre adnak lehetőséget, hogy biztosan találsz majd magadnak valamit, amin részt tudsz venni.
Nincs más hátra, mint böngéssz a lehetőségekből, és jelentkezz a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Énidőző programok röviden

A Társalgó akár online, akár offline (aktuális lehetőségeknek megfelelően) kerülnek megrendezésre.

Az eredeti elképzelés szerint a beszélgetések közben meg lehet velem ismerkedni azoknak, akik szeretnének velem dolgozni, de személyesen még nem ismernek.

Ugyanakkor érdekes témákat feszegetünk, ami elsősorban az önismeret köré épül.

Ugyanakkor tervezem, hogy ezeken az alkalmakon bemutatok olyan embereket, akiktet érdekesnek találok, akár azért, mert a története inspiráló, akár azért, mert a hivatásában (is) kimagasló.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. (a program meghírdtésekor ott lesz a pontos elérhetőség)

Az Illatok Szárnyán egy olyan program, amit Csikos Anett -tal együt viszünk és az aromákat, illóolajokat hozzuk össze benne az önismerettel.

Van 2 órás / ingyenes bemutató estünk és van 6 órás (később hétvégés, táboros) programunk is.

Mi magunk is meglepődtünk, hogy milyen nagy az érdeklődés és mennyire sok mondani valónk is van ebben a témában.  (A program oldalán olvashatsz visszajelzéseket is).

Ezt a programot projektet Bendrin Dórival hoztuk egy kalap alá.

Nem sokára bővebben olvashatsz róla…

Minden alkalom egy témakörre fókuszál és a saját tematikám szerint foglalkozunk vele, beszélgetésekkel, érdekes gyakorlatokkal és egymás tapasztalatainak meghallgatásával, abból való okulással, illetve keresünk válaszokat arra, hogy hogyan lehetnénk még jobban és még jobbak azon a területen.

Aktuális élethelyzet térben való „lemodellezésével” új nézőpontok, változtatási lehetőségek megtalálására törekszünk. 

Sok éve végzek magán elvonulásokat, akár saját szervezésben, akár szakmai továbbfejlődésem érdekében mások vezetése alatt.

Most eljött az idő, hogy aki szeretne velem együtt elvonulni, hogy magára szánjon olyan igazi Énidőt, ami a fizikai pihenés mellett szellemi és lelki feltöltődést nyújt, annak lehetősége lesz erre is.

Csak figyelni kell majd a meghirdetett lehetőségekre és gyorsan lecsapni a helyekre.

Alkalmi lehetőségek, aktuális idő minőségére szabva.

Az egyik legizgalmasabb Énidőző lehetőség, ami egy egész napos foglalkozást jelent csak VELED.

Ez még most van kialakulóban, egyelőre a stúdió keretei között, de ezt szeretném majd inpiráló természeti környezetben megvalósítani.