Illatok szárnyán - Életbeszélgetések rólad - veled - érted

Eye Exams

Ingyenes estek

Eye Care

Tematikus napok

 

 

Aktuális események.

2021. november 6. 

Illatok szárnyán a nőiség önismereti útján

[][/]

Mi a szösz az az Illatok szárnyán                              – az önismeret útján?                                    Mit ad nekem, ha részt veszek rajta?

 

Először is amit kapsz, az ÉNIDŐ! Méghozzá minőségi énidő, önmagaddal és hozzád hasonló érdeklődési körrel rendelkező emberekkel.

Másodszor finom illatokat, elgondolkodtató kérdéseket, felvetéseket, tudást és életbölcsességet.

Összességében olyan élményt, ami feltölt, felemel, és energiával tölt fel, miközben egy vidám estét vagy épp egy vidám napot töltesz el velünk, ahova mi a tudásunkat visszük el az illóolajok és az önismeret terén.

Csikos Anett megálmodta, Bodó Andit megkérdezte és egyszercsak megszületett valami, amin még ők is ámulnak, hogy mennyire életre kelt.

Hogy mi is ez? 

Anett imádja az illatokat, Andi pedig 2,5 évtizede foglalkozik önismerettel. És most a két tudást összerakva olyan tudás ötvöződik, ami sokkal könnyedebbé tudja tenni az életet.

Hogy hogy is van ez? 

Nos a válaszhoz el kell jönnöd egy (ingyenes) 2 órás önismereti estre, ahol megtudod és megtapasztalod, hogy hogyan is tudnád felhasználni a tőlünk kapott tudást az önismeretedre és ezáltal az életedre.

Ezek az estek különböző témában születtek meg, és bátran mondhatom, hogy egyedi szemléletmóddal megközelítve azt, sok új gondolat születik meg bárkiben, aki részt vesz egy ilyen esten.

És ezek az estek kinőtték a kereteket és novemberben indul a hosszabb program, de arról kicsit később…

Regular Eye Exams and Checkups