[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Életút válság? Munkahelyi, kommunikációs, probléma? Elakadás?

                                 ezek helyett inkább

Kornak megfelelő kreativitás? Előmenetel? Önkifejezés? Sikeresség? Haladás?

Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor valami nem úgy ment, ahogy azt szerettük volna, ahogy azt elterveztük. Bár elvileg minden tőlünk telhetőt megtettünk, de mégsem sikerült, és ez nyomot hagyott bennünk. Vannak emberek, akiket a sikertelenség motivál, de a legtöbbünket inkább elkeserít.

Ilyenkor egyre kevésbé hiszünk önmagunkban, a szerencsénkben, a lehetőségeinkben. Könnyen elindulhatunk lefelé a lejtőn. Pedig lehet, hogy csak egy kicsit hátra kellett volna lépni és egy kívülálló szemével ránézni a helyzetre. Onnan észrevehettük volna, hogy miért és hogyan és merre és meddig…

Coachként pont ez a feladatom: kívülálló szemével és objektivitásával segíteni, hogy megtörténjen a rálátás, amitől a megfelelő lépések megkeresése és megtalálása a vágyott cél felé már sokkal könyebbé válhat.

Ehhez pedig sok sok eszközzel felszerelkezve, személyre szabott és éppen ezért megvalósítható lépésekre inspirálást kaphat tőlem a segítséget kérő.

Ezek az eszközök segítenek a valódi önismeretben, hiszen ha nincs igazi tudásom önmagamról a képességeimről, akkor csak a szerencsében bízhatok, hogy a megfelelő helyen vagyok. Ha ismerem a reagálási metodusomat, kommunikációs szokásaimat, akkor rájöhetek, hogy milyen esetben helyénvaló és milyen esetben nem. Ilyenkor pedig igazán jól jön egy kis tudás, hogy vajon hogyan is lehet másképp?!

Ehhez jól jön, ha olyan célokat találok, amiért szívesen mozdulok, ami inspirál és örömet hoz az életembe, amitől sikeresnek érzem magam.

A cél megfogalmazása sokszor nem is olyan könnyű, mert a mai fogyasztói társadalom olyan mintákat mutat, amitől azt hisszük, hogy ha az meglesz, ha az megtörténik, akkor majd boldogok, sikeresek, elismertek leszünk. Vagy igen, vagy nem.

Az igazság az, hogy boldoggá az tesz, ami az én utam, az én feladatom, az én sorsom. Te tudod mi is az?

A cél és az önismeret mellett még van egy fontos dolog amire szükséged van: cselekvő erőre! Ha nem vagy motivált, ha nincs elég erőd, akkor hiába minden, nem fogsz semmit sem megvalósítani. Ezért szükség van arra is, hogy életet vigyünk a folyamatodba, hogy az örök álmodozás helyett, fizikai megvalósulás legyen.

coaching ilyen folyamat. Sok “aha” élménnyel, megértéssel, fejlődéssel és legfőképpen felszabadult, sikeres, motivált életérzéssel.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd magad megajándékozni egy új, tudatosabb életúttal, akkor gyere el legalább egycoaching-ülésre, ahol tisztázzuk, hogy mi is az amit szeretnél, azt hogyan tudod megvalósítani, és én ebben mit tudok neked segíteni.

A többi már jön magától…

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]