Egy kicsit magamról is írok, hogy könnyebb legyen kapcsolódnunk

Bodó Andi tudat-tréner, vagyis tudatosságot tanító ember vagyok.

Minél régebb óta vagyok „fiatal”, annál több tapasztalat és tudás lesz a részem. Ez természetes, mindenkivel megtörténik – mondhatnád.                                                                                                                 

De tényleg így van? Lehet.                                                                                                                              Mindenesetre igyekszem a tudásom frissítésére, keresem és meg is találom a tanulási lehetőségeket, illetve a saját tapasztalataimból levonom a tanulságokat, azoktól pedig igyekszem „bölcsülni”.

Diplomám szerint „vallásbölcseleti specializációval is rendelkező, buddhista tanító, teológus vagyok” > innen a tudat-trénerség.
Tanultam és vizsgáztam trénerségből > innen a trénerség.
Tanultam és vizsgáztam coachingból > innen a coach szemlélet.
Tanultam és tapasztaltam még nagyon sok mindent,                                                                                                  ami mind kiegészítette és szintetizálta a tudásom > innen az Életbeszélgetések.

Épp ezért ma már nyugodtan ülök le bárkivel, bármiről beszélgetni, mert nem félek azt sem beismerni, ha valamit még nem tudok. De nyitott vagyok az újra, a változásra, a fejlődésre. És ha kell, az elengedésre. Mert néha a régi gondolatainkat, érzelmeinket el kell tudni engedni, hogy helyet kaphasson valami új. De az is előfordul, hogy nem kell semmit elengedni, sőt! Épp az a jó, ha megtartjuk, de nem úgy, ahogy eddig volt. Kicsit átdolgozva, másképp látva, másképp téve. Mindig a lehető legjobb megoldást megkeresve.

Ebben a szellemiségben élek és így teszem a dolgom, segítem a változás útjára lépőt, ami hihetetlenül izgalmas feladat.

Amikor úgy érzed, hogy már felesleges tovább várnod, hiszen bőven van mit tenned még és nem akarsz a véletlenekre hagyatkozni, hanem inkább amit csak lehet, abban tenni szeretnél, döntéseket hozni és cselekedni, akkor egyeztessünk egy időpontot és induljunk el együtt erre az izgalmas útra!

 

Nem született még meg az az ember, aki nélkül a világ megszűnne létezni.                De minden ember hozzájárulás ahhoz, hogy jobbá válhasson a világ.

Az egyik legnagyobb hozzájárulás a világhoz, ha önmagadban békét teremtesz és a választásaidat így hozod meg és az életedet így éled meg.

Bodó Andi

tudat-tréner

Szia, Bodó Andi tudat-tréner vagyok

Abban tudok segíteni, amitől minden mássá válik > a tudatosságodban és az önelfogadásodban.

Nézz körül az oldalon és ha egy húron pendülünk, akkor keress bátran!

Bejelentkezés:                           +36-30-9426851

 

Budapest, 1149 Pillangó park 12/d fszt

több mint 7000 óra coaching

több mint 220 óra tréning tartása

több mint 300 óra továbbképződés

több mint 350 óra saját élményű tanulás