Tudatosság a Csillagokban

Amikor a sötétben megtalálod a Fényt, onnantól minden másképp lesz már, hiszen látod az irányt, hogy merre érdemes haladnod és már nem érzed magad olyan elveszettnek. A csillagos ég fénye kint is és bent, a tudatosságodban is képes ezt megadni. Miért ne használnád az irány jelzéseit?

 

Kíváncsi vagyokElérhetőségeim

Önismereti utazás a csillagok útján

Elvitathatatlan, hogy a csillagok környezetébe van beágyazódva a mi  Kalandparkunk, ahol sokkal sikeresebben tudjuk megoldani a feladatainkat, ha tudjuk, hogy mi vesz körül, hiszen nem mindegy, hogy egy vízi csúzdákkal teli helyen, vagy épp a jeges sarkvidék környezetében kell helytállnunk.

És közben mennyi mindent ismerhetünk meg önmagunkról!  

Rólam

Sokat tanultam, sok élményt gyűjtöttem, sok képletet láttam, és mégis minden alkalommal rácsodálkozok, hogy  mennyi minden kiolvasható a Csillagok Képeskönyvéből, ha ismerjük azt a nyelvet, amin íródott.

És ha ismerjük is, nem azért olvassuk, hogy kész utasításokat keressünk benne, hanem egy izgalmas, rejtjelezett és megfejtendő és megfejthető segítségként, ami meghagyja nekünk a saját szabad akaratunkat.

Nem utasít, de jelez.  Nem okoz semmit de informál és rámutat.

Én azt gondolom, hogy megéri megtanulni ezt a nyelvet, mert akkor nem kell mindig tolmácsokhoz fordulni, ha olvasni szeretnél belőle, de ha  türelmetlen vagy,  és már most szeretnél megismerkedni a Te Csillagos Képeskönyved tartalmával, akkor vágjunk bele, én segítek elindulni, lefordítani, értelmezni, gyakorlatba átültetni, és közben egy kicsit tanulni is. Hogy minél hamarabb legyen egy  Használati Útmutatód a saját utadhoz.

 

Használati útmutató ezen a földi Kalandpályán

Milyen folyamatokba érkeztem?

Merre visz az utam, és milyen állomásokon keresztül?

A Zodiákus és a Csillagképek rendszere egy képletben

Igen, jól látod, ez két külön dolog: van a Zodiákus, amit alapvetően mindenki ismer, de ez nem ugyanaz, mint a Csillagképek rendszere, amiről egyébként a nevét kapta.

Vagyis ugyanaz a nevük, de teljesen mást jelentenek, ám együtt értelmezve különleges és izgalmas rendszerré állnak össze.

 

Egy elemzés menete

Amit nem ígérhetek: azt, hogy egy vagy több alkalommal a végére érsz és nem lesz már új megfejthető információ.

Egyrészt azért, mert nem bírod egy alkalommal befogadni azt a rengeteg tudást, ami megjelenik, másrészt érdemes elsőre egy átfogó képre törekedni, de utána mindig azzal foglalkozni, ami aktuális.

Amit ígérhetek: sok sok AHA élményt, rácsodálkozást, akár sírást, akár nevetést, oldódást és elgondolkodást, néha elbizonytalanodást, sokszor megerősödést.

DE mindenképpen szemlélet formálódást.

Vagyis első alkalommal megalapozzuk a „megértést”, vagyis muszáj lesz egy kis csillag nyelvezetet tanulni, mert akkor tudunk együtt értelmezni, ahelyett, hogy én kinyilatkoztatásokat tennék. (nem is teszek)

Aztán az általános elemzésektől eltérően megnézzük, hogy még a fogantatásod körüli időszakban milyen hatások voltak itt, azok hogyan befolyásolták az indulásodat. Ebben nagy szerepe van az úgynevezett retrográd bolygóknak.

Itt érkezünk el a születési képletedhez, de már ekkor sok AHA élményed lesz, amiről bizony beszélnünk kell, hogy ne csak információkkal legyél gazdagabb, hanem ezekkel már tudj is kezdeni valamit. Ebben pedig ez eddig összes tanulmányom, tapasztalatom, bölcsességem is segíteni fog, hiszen a kérdéseim, az összefüggések feltárása, a választási lehetőségeidre rámutatás mind fontos része a folyamatnak.

És ugye nem itt és nem most kell rohanni, mert akkor felesleges pénzkidobás lesz az egész, hiszen el fogsz veszni az információ halmazban.

Aminek a lejegyzeteléséhez adok megfelelő eszközöket, és biztatlak is rá, hiszen jó azt időnként visszaolvasni.

Egy ilyen alkalalom (befogadó képességtől is függ) általában 2-4 óra.

Ha még nem voltál nálam, nem ismersz, nem tanultál sehol az asztrológiáról / asztrozófiáról, addig elsőre elég lesz a 2 óra!

 Az árak ugyanazok, mint egy Sorsbogozós Életbeszélgetésen és az Árak fül alatt megtalálod.

 

 

Sorsszelidítés a Csillagokkal 

Hányszor mondtad már, hogy „ó, ha tudtam volna, minden másképp alakul!”? 

Vajon, ha ismered és „beszéled” a csillagok nyelvét, akkor tudhatnál annyival többet, amitől azt mondhatnád, hogy „enélkül minden rosszabbul alakult volna!”?

A sorsunkban nincs minden kőbe vésve, sok mindent mi magunk is meg tudunk benne változtatni, ami akár még szelídebbé is tudja tenni azt.

Gyere el egy Sorsszelídítős Életbeszélgetésekre, a saját Csillagos Használati Útmutatód megfejtéséért, kezd el alkalmazni az így megszerzett tudást és élvezd az Életed és a Sorsod enyhülését, szelidülését, sőt akár felragyogását!

email

info@bodoandi.com

phone

+36 30 9426851

social media